Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1594g1213kcal30g247g3.2g15.9g
Purjosipuli 195g45kcal3.5g4.7g0.4g4.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g708g375kcal40.4g37.5g6.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton266g478kcal12g14.6g39.8g10.6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g99g119kcal2.5g5.9g8.9g1.5g
Persilja 14g3.9kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4468kcal177.2g619.8g117.4g66.4g
Valittu annoskoko5000g2234kcal88.6g309.9g58.7g33.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1117kcal44.3g155g29.4g16.6g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035