Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1554g264kcal6.2g38.9g9.3g10.9g
Paprika punainen 389g114kcal3.7g17.5g1.6g7.4g
Paprika keltainen 389g117kcal3.7g19.8g0.8g7.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1295g453kcal20.7g89.4g1.3g18.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1088g1088kcal77.3g163.2g13.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g259g1062kcal64.8g5.2g88.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g233kcal0g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6664kcal352.8g668g280.2g88.4g
Valittu annoskoko5000g3332kcal176.4g334g140.1g44.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1666kcal88.2g167g70.1g22.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193