Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 347g249kcal6.3g50.1g0.7g3.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g833g1083kcal166.7g0g50g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g868g2170kcal164.9g0.3g191g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä694g472kcal21.5g83.3g4.9g20.8g
Vesi, vesijohtovesi 2257g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7948kcal718.8g267.4g493.2g49g
Valittu annoskoko5000g3974kcal359.4g133.7g246.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1987kcal179.7g66.9g123.3g12.3g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049