Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1366g752kcal21.9g180.1g2.3g11.6g
Kananmuna kuoreton 2004g2858kcal250.5g6g205.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 128g1128kcal0g0g127.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 546g1243kcal27.7g95.8g76.9g31.7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g273g984kcal62.8g0g82g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14197kcal738.8g611.8g990.2g103.6g
Valittu annoskoko5000g7099kcal369.4g305.9g495.1g51.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3549kcal184.7g153g247.6g25.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675