Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 764g122kcal16g2.3g2.5g11.5g
Parsakaali brokkoli 2292g804kcal105.9g44.7g6.9g57.3g
Kookoskerma, kara764g1910kcal35.1g9.9g191g0g
Sipuli (kuorittu)382g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Kalaliemi (kake) (Maggi)153g382kcal9.2g64.2g9.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl172g1547kcal0g0g171.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g46g48kcal3.6g7.5g0.3g0.9g
Chili paprika punainen115g46kcal2.3g10.3g0g0g
Soijakastike 138g83kcal7.1g13.1g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 61g232kcal3.4g51.2g0.8g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu115g92kcal2.1g20.4g0.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10734kcal379.4g483.8g768.8g159.4g
Valittu annoskoko5000g5367kcal189.7g241.9g384.4g79.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2684kcal94.9g121g192.2g39.9g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553