Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1616g361kcal8.1g50.1g3.2g40.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1401g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Miniluumutomaatti, annos 250g1078g216kcal6.5g35.6g3.2g0g
Oliiviöljy 86g762kcal0g0g86.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g370kcal11g75.4g1.3g3.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste647g2328kcal187.5g11g181g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen65g466kcal0.6g0.6g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9510kcal443g415.4g664.4g108g
Valittu annoskoko5000g4755kcal221.5g207.7g332.2g54g
Annoskoko puolitettuna2500g2378kcal110.8g103.9g166.1g27g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534