Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3102g6058kcal579.7g0g418.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton155g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)558g369kcal83.7g0g3.9g0g
Tomaatti 388g88kcal2.2g13.4g1.2g5.4g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g620g744kcal50.2g34.1g43.4g0g
Tilli, tuore 155g46kcal5.7g1.4g1.2g3.3g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14694kcal1444.6g105.2g937g19.4g
Valittu annoskoko5000g7347kcal722.3g52.6g468.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3674kcal361.2g26.3g234.3g4.9g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641