DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 268g81kcal3.4g12.9g0.5g4.6g
Valkokaali keräkaali 2991g831kcal35.6g121.4g6g62.8g
Voi vähäsuolainen 27g195kcal0.3g0.1g21.8g0g
Siirappi 84g254kcal0.1g62.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1438g2387kcal273.2g0g143.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 192g633kcal3.8g5.8g67.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8761kcal632.8g405.4g478.4g134.8g
Valittu annoskoko5000g4381kcal316.4g202.7g239.2g67.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2190kcal158.2g101.4g119.6g33.7g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464