Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)553g1934kcal71.8g386.7g8.3g16.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1105g1812kcal276.2g9.9g72.9g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1658g663kcal28.2g135.9g1.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 276g416kcal22.1g12.9g30.4g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%1105g1326kcal32g49.7g110.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper193g561kcal50.3g0g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13484kcal964g1200.8g529.2g37.8g
Valittu annoskoko5000g6742kcal482g600.4g264.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3371kcal241g300.2g132.3g9.5g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961