Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki2166g1473kcal264.3g84.5g4.3g0g
Edam 24% (Arla)1300g4159kcal338g0g312g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1179g1485kcal129.6g3.5g106.1g0g
Vehnälese 104g237kcal13.8g16g4.7g39g
Ruisjauho kokojyväjauho 208g632kcal18.2g115.2g4g28.9g
Leivinjauhe 43g76kcal2.3g16.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16126kcal1532.4g471.2g862.2g136.2g
Valittu annoskoko5000g8063kcal766.2g235.6g431.1g68.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4032kcal383.1g117.8g215.6g34.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577