Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1105g1879kcal221g0g110.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto442g1459kcal119.3g0g106.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2293g414kcal12.8g57.3g9.2g16g
Paprika punainen 276g81kcal2.6g12.4g1.1g5.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)276g442kcal7.5g7.5g41.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g304g851kcal57.7g0g66.9g0g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl55g497kcal0g0g55.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11378kcal848.2g178.2g781.8g50.8g
Valittu annoskoko5000g5689kcal424.1g89.1g390.9g25.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2845kcal212.1g44.6g195.5g12.7g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712