Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1000g340kcal2g71g3g18g
Vehnänalkiopasta plus (torino)750g2700kcal127.5g502.5g16.5g25.5g
Maissi (makea), Rainbow750g600kcal15.8g97.5g7.5g27.8g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen650g520kcal2.6g130g0.7g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss750g398kcal42.8g39.8g3.8g23.3g
Kurkku, tuore500g50kcal3g8.5g0.5g3.5g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)350g385kcal87.5g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g250g450kcal3g40g30g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10885kcal568.4g1778.6g124g199.6g
Valittu annoskoko5000g5443kcal284.2g889.3g62g99.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2721kcal142.1g444.7g31g49.9g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376