Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1703g307kcal9.5g42.6g6.8g11.9g
Sipulikuutiot rainbow34g3.4kcal0.5g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1703g596kcal17g110.7g8.5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa852g681kcal38.3g110.7g8.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa511g1533kcal117.5g0g117.5g0g
Basilika, tuore170g68kcal5.3g8.5g1.4g6.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.2g4.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6434kcal380.6g554.8g285.8g38g
Valittu annoskoko5000g3217kcal190.3g277.4g142.9g19g
Annoskoko puolitettuna2500g1609kcal95.2g138.7g71.5g9.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511