Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g964g3365kcal112.8g699g13.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1377g482kcal13.8g89.5g6.9g0g
Herkkusieni 276g44kcal5.8g0.8g0.9g4.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g413g58kcal7.9g1.7g2.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 276g477kcal20.9g6.3g41.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 276g626kcal38.6g4.7g49.6g0g
Pesto (Pirkka)41g240kcal1.8g1.6g25.2g1.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa551g1653kcal126.7g0g126.7g0g
Broilerifileesuikale (Atria)826g909kcal190.1g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15708kcal1036.8g1607.2g567.2g11.8g
Valittu annoskoko5000g7854kcal518.4g803.6g283.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3927kcal259.2g401.8g141.8g3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527