Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1639g5254kcal438.9g0g392.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g205g213kcal16.2g33.4g1.2g4.1g
Sipuli (kuorittu)615g166kcal8g29.5g1.2g10.5g
Kookosöljy 100g41g364kcal0.3g0g40.7g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g2172g1108kcal30.4g162.9g23.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g62g46kcal4.6g5.8g0.3g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g205g62kcal2g12.3g2g6.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)62g46kcal0.7g9.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14517kcal1002.2g507.4g923.8g42.2g
Valittu annoskoko5000g7258kcal501.1g253.7g461.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3629kcal250.6g126.9g231g10.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536