Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 732g167kcal4.1g25.2g2.2g10.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2167g1300kcal32.5g281.7g2.2g19.5g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1096g66kcal1.1g5.5g4.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g729g1203kcal145.8g0g72.9g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g277g210kcal2.5g66.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5891kcal372g758.2g164g59.4g
Valittu annoskoko5000g2946kcal186g379.1g82g29.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1473kcal93g189.6g41g14.9g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198