Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1022g778kcal19.2g158.3g2g10.2g
Sipuli 511g155kcal6.4g24.5g1g8.7g
Porkkana 301g99kcal1.9g16.8g0.6g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 1149g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1124g2195kcal210g0g151.7g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g638g702kcal14.7g25.5g63.8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g255g204kcal3.8g17.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8263kcal512g484.4g463.8g53.2g
Valittu annoskoko5000g4132kcal256g242.2g231.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2066kcal128g121.1g116g13.3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367