Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3145g664kcal37.7g106.9g6.3g66g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g676g2231kcal74.4g446.2g13.5g74.4g
Soijarouhe, tumma, 30g472g1524kcal235.8g141.5g2.4g25.9g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g47g118kcal5.2g1.4g10.4g0.7g
Sipuli 660g200kcal8.3g31.7g1.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9472kcal722.8g1455.4g67.8g356.4g
Valittu annoskoko5000g4736kcal361.4g727.7g33.9g178.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2368kcal180.7g363.9g17g89.1g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.6g0.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927