Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1054g3584kcal242.5g558.7g39g63.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1339g2222kcal254.4g0g133.9g0g
Sipuli 402g122kcal5g19.3g0.8g6.8g
Valkosipuli 67g73kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g837g1004kcal28.4g30.1g83.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g285g797kcal54g0.1g62.6g0g
Juusto, cheddar 629g2597kcal161.3g0.6g216.4g0g
Emmental juustoraaste valio167g653kcal48.5g0g50.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g34g100kcal5.4g2.3g7.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl184g239kcal24.1g0.6g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22792kcal1658.4g1247.4g1220g143g
Valittu annoskoko5000g11396kcal829.2g623.7g610g71.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5698kcal414.6g311.9g305g35.8g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263