Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)500g1850kcal150g0g135g0g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1000g3000kcal41g40g300g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1500g1650kcal345g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20501kcal1204.4g179g1639g50g
Valittu annoskoko5000g10251kcal602.2g89.5g819.5g25g
Annoskoko puolitettuna2500g5125kcal301.1g44.8g409.8g12.5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382