Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3668g1174kcal121.1g165.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 367g1259kcal37.4g256.8g4.4g12.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 404g576kcal50.4g1.2g41.4g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl550g1926kcal77g308.1g41.3g55g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9868kcal571.8g1462.4g174.2g135.6g
Valittu annoskoko5000g4934kcal285.9g731.2g87.1g67.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2467kcal143g365.6g43.6g33.9g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534