Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1392g835kcal20.9g181g1.4g12.5g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1114g1782kcal211.6g0g100.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8.4g19kcal0.9g3.2g0.3g0g
Sinappi 42g55kcal1.8g5.9g2.5g0.7g
Vesi1114g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g835g284kcal1.7g59.3g2.5g15g
Hunaja 56g184kcal0.3g45g0g0g
Persilja279g33kcal3.9g3.1g0.6g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6590kcal485.8g608.4g230g105.8g
Valittu annoskoko5000g3295kcal242.9g304.2g115g52.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1647kcal121.5g152.1g57.5g26.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129