Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1358g1290kcal271.5g0g23.1g0g
Rypsiöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Makaroni, tumma 1358g4882kcal183.3g891.9g40.7g80.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1131g464kcal15.8g91.6g3.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1131g1358kcal38.5g40.7g113.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16385kcal1018.2g2048.4g405.8g160.2g
Valittu annoskoko5000g8193kcal509.1g1024.2g202.9g80.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4096kcal254.6g512.1g101.5g40.1g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001