Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1812g317kcal33.2g7.2g9.1g34.4g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Vesi1087g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai145g507kcal17.4g102.9g3g4.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1449g1232kcal20.3g63.8g101.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g145g1058kcal1.4g1.4g115.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6423kcal154g385.4g460.2g89.8g
Valittu annoskoko5000g3212kcal77g192.7g230.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1606kcal38.5g96.4g115.1g22.5g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525