Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1852g1553kcal338g0g20.4g0g
Tomaatti, tuore397g81kcal2.4g15.1g1.2g5.6g
Sipuli, tuore397g107kcal5.2g19g0.8g6.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka265g71kcal5g11.1g0.5g6.3g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g529g318kcal19.6g38.6g10.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki318g254kcal41.3g6.3g6.3g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 265g63kcal4.8g5.8g0.8g6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 265g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g132g40kcal1.3g5.3g0.4g0g
Tilli, tuore 265g79kcal9.8g2.4g2.1g5.6g
Sitruunamehu, laimentamaton132g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 53g206kcal1.1g1.2g22.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia132g198kcal22.5g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g6181kcal927g224g156g73.8g
Valittu annoskoko5000g3090kcal463.5g112g78g36.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1545kcal231.8g56g39g18.5g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469