Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 2171g4885kcal145.9g884.1g30.6g238.8g
Voi 822g5966kcal9.8g3.3g668.6g0g
Valkosipuli 329g356kcal26g53.6g2g6.9g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 822g1088kcal21.6g26.3g98.7g0g
Maustekurkku822g136kcal5.8g24.7g0.8g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24861kcal418.2g1984g1601.4g521g
Valittu annoskoko5000g12430kcal209.1g992g800.7g260.5g
Annoskoko puolitettuna2500g6215kcal104.6g496g400.4g130.3g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534