Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3093g653kcal37.1g105.2g6.2g65g
Sipuli (kuorittu)309g84kcal4g14.8g0.6g5.3g
Siirappi 186g560kcal0.2g137.5g0g0g
Riisi puuroutuva 132g450kcal8g99.4g0.9g3g
Voi 43g314kcal0.5g0.2g35.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1237g2740kcal216.5g0g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9599kcal532.6g714.2g506.4g146.6g
Valittu annoskoko5000g4800kcal266.3g357.1g253.2g73.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2400kcal133.2g178.6g126.6g36.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590