Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2094g734kcal96.7g40.8g6.3g52.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus335g1173kcal46.9g1.7g107.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1675g5530kcal33.5g50.3g586.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%838g1926kcal242.9g20.9g100.5g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18833kcal845g233.6g1605g117.2g
Valittu annoskoko5000g9416kcal422.5g116.8g802.5g58.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4708kcal211.3g58.4g401.3g29.3g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994