Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2756g497kcal15.4g68.9g11g19.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1181g1122kcal236.2g0g20.1g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Ranskankerma, Ingman394g1063kcal9.8g15.7g110.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g394g80kcal2.4g15g1.2g5.5g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g39g347kcal0g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6366kcal534.8g228.6g364.4g55g
Valittu annoskoko5000g3183kcal267.4g114.3g182.2g27.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1591kcal133.7g57.2g91.1g13.8g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080