Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2805g506kcal15.7g70.1g11.2g19.6g
Sipuli (kuorittu)881g238kcal11.5g42.3g1.8g15g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g144g310kcal19.9g31g12g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g801g2244kcal152.2g0.2g176.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g88g92kcal7g14.4g0.5g1.8g
Voi 224g1628kcal2.7g0.9g182.4g0g
Basilika, tuore 32g8.7kcal1g0.3g0.3g0.5g
Timjami, annos 3g24g51kcal2.2g6.5g1.8g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10154kcal424.4g331.4g772.6g91.6g
Valittu annoskoko5000g5077kcal212.2g165.7g386.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2538kcal106.1g82.9g193.2g22.9g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407