Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1919g326kcal7.7g48g11.5g13.4g
Tomaatti 768g175kcal4.3g26.5g2.3g10.7g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g384g234kcal42.2g15g0.8g5.4g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g959g288kcal9.6g57.6g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)173g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g768g1305kcal145.8g0g76.7g0g
Lihaliemikuutio Kania31g70kcal3.4g3.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4888kcal430.4g318.2g196.2g64.8g
Valittu annoskoko5000g2444kcal215.2g159.1g98.1g32.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1222kcal107.6g79.6g49.1g16.2g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391