Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1351g378kcal8.1g80.4g2.7g33.8g
Lanttu 3378g975kcal33.8g155.4g10.1g60.8g
Auringonkukkaöljy 101g896kcal0g0g101.4g0g
Suola, annos 3g68g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 101g335kcal0.5g81.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5168kcal84.8g635.4g228.4g189.2g
Valittu annoskoko5000g2584kcal42.4g317.7g114.2g94.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1292kcal21.2g158.9g57.1g47.3g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140