Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2222g978kcal11.1g142.2g13.3g73.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1587g6191kcal0g1555.6g0g0g
Suklaa tumma 952g4919kcal37.1g507.2g295.2g50.5g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton143g30kcal0.4g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24236kcal97.2g4414.6g617g247.8g
Valittu annoskoko5000g12118kcal48.6g2207.3g308.5g123.9g
Annoskoko puolitettuna2500g6059kcal24.3g1103.7g154.3g62g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914