Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1141g2265kcal335g0.1g102.5g0g
Siankylki, raaka285g916kcal42.2g0g84.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1426g1086kcal26.8g221g2.9g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g371g104kcal2.2g22.1g0.7g9.3g
Palsternakka 428g272kcal2.1g50.5g1.7g19.3g
Paprika keltainen 485g146kcal4.6g24.7g1g9.7g
Paprika vihreä 485g103kcal4.6g12.1g1.5g9.2g
Sipuli (kuorittu)285g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Lihaliemikuutio Maggi94g264kcal8.5g6.6g21.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10464kcal859.4g701.6g433.2g133.4g
Valittu annoskoko5000g5232kcal429.7g350.8g216.6g66.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2616kcal214.9g175.4g108.3g33.4g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933