Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl1765g6177kcal247.1g8.8g564.7g0g
Sipuli (kuorittu)980g265kcal12.7g47.1g2g16.7g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g686g528kcal39.1g74.8g2.1g0g
Piparjuuri, annos 10g98g36kcal4.4g10.8g0.3g7.4g
Vesi980g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 490g1912kcal10.4g10.8g205.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17835kcal627.4g304.6g1550g48.2g
Valittu annoskoko5000g8917kcal313.7g152.3g775g24.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4459kcal156.9g76.2g387.5g12.1g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940