Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1255g753kcal18.8g163.1g1.3g11.3g
Vesi, vesijohtovesi 2091g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit209g54kcal1.9g10g0.6g4.8g
Sipuli 126g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Ahven 774g653kcal132g0g13.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g523g627kcal17.8g18.8g52.3g0g
Kalaliemikuutio 23g70kcal2.3g7.8g3.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4391kcal348.8g411.4g141.8g37g
Valittu annoskoko5000g2195kcal174.4g205.7g70.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1098kcal87.2g102.9g35.5g9.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622