Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto462g1293kcal87.8g0g101.6g0g
Sipuli (käsittelemätön)443g120kcal5.8g21.3g0.9g7.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)738g886kcal22.1g30.3g73.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl406g528kcal53.2g1.2g33.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2952g5018kcal590.3g0g295.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15688kcal1518.4g105.6g1010.4g15g
Valittu annoskoko5000g7844kcal759.2g52.8g505.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3922kcal379.6g26.4g252.6g3.8g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816