Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 314g1076kcal19g237.6g2.2g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 986g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 136g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Keräkaali, 100g2465g592kcal29.6g83.8g4.9g51.8g
Jauheliha, sika-nauta 986g2183kcal172.5g0g167.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g333kcal0g0g37g0g
Hunaja 49g163kcal0.2g39.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi27g76kcal2.4g1.9g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8927kcal450.8g739.2g436.4g122.6g
Valittu annoskoko5000g4463kcal225.4g369.6g218.2g61.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2232kcal112.7g184.8g109.1g30.7g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753