Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g492g3592kcal4.9g4.9g393.6g0g
Sokeri 418g1698kcal0g417.8g0g0g
Muna, annos 60g443g388kcal33.5g3.7g26.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 480g1646kcal48.9g335.8g5.8g16.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1968g700kcal3.1g139.9g1.8g39.4g
Voi, 1 tl, 5 g148g1078kcal1.5g1.5g118.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 295g879kcal54.8g7.4g70.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g738g2952kcal0g738g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26012kcal293.4g3334.6g1233.8g112.4g
Valittu annoskoko5000g13006kcal146.7g1667.3g616.9g56.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6503kcal73.4g833.7g308.5g28.1g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107