Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3000g3249kcal237g489g18g63g
Hunaja800g2680kcal8g656g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore600g150kcal0g54g0g0.6g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g600g5400kcal0g0g600g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22958kcal490g2398g1236g127.2g
Valittu annoskoko5000g11479kcal245g1199g618g63.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5740kcal122.5g599.5g309g31.8g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384