Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1481g1665kcal313g0g44.4g0g
Sipuli (kuorittu)223g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Jauheliha porsaan 12%741g1570kcal133.3g0g88.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 556g1540kcal11.1g16.7g155.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk741g199kcal4.4g39.3g1.5g10.4g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä185g574kcal20.4g0.2g51.8g0g
Juusto, mozzarella 185g483kcal34.4g0g37.6g0g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper741g2592kcal88.9g525.8g10.4g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g56g356kcal0.6g1.7g39.4g0g
Rypsiöljy 37g328kcal0g0g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18798kcal1223.8g1199.4g933.8g28.4g
Valittu annoskoko5000g9399kcal611.9g599.7g466.9g14.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4700kcal306g299.9g233.5g7.1g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662