Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1983g555kcal11.9g118g4g49.6g
Lihaliemikuutio Maggi44g122kcal3.9g3.1g10g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Vesi1983g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)397g218kcal75.3g15.9g15.9g2.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 397g1186kcal71.4g4.8g99.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4269kcal330.2g302.6g258.8g110.8g
Valittu annoskoko5000g2135kcal165.1g151.3g129.4g55.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1067kcal82.6g75.7g64.7g27.7g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536