Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1639g9344kcal373.8g319.7g813.1g98.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti410g2324kcal100.4g57g188.1g0g
Saksanpähkinä 246g1673kcal36.1g8.1g160.4g39.1g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g410g1533kcal94.3g0g127g114.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g246g25kcal3.7g0g1.5g209g
Vesi2049g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29796kcal1216.6g769.6g2580.2g922.6g
Valittu annoskoko5000g14898kcal608.3g384.8g1290.1g461.3g
Annoskoko puolitettuna2500g7449kcal304.2g192.4g645.1g230.7g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200