Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 780g255kcal4.8g43.4g1.6g19.9g
Vehnäjauho puolikarkea 761g2611kcal77.5g532.6g9.1g26.6g
Kananmuna kuorineen punnittu796g1003kcal87.6g2.4g71.6g0g
Sokeri 746g3029kcal0g745.4g0g0g
Leivinjauhe 39g69kcal2g14.7g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g156kcal0g38.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g59g213kcal2g46.6g2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 307g2714kcal0g0g306.9g0g
Kardemumma, annos 2g20g61kcal2.1g13.3g1.4g5.5g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 780g2324kcal144.8g19.5g187.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 195g1386kcal1.5g0.8g156.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g351g1405kcal0g351.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl127g733kcal26.8g6.7g64g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g31914kcal698.2g3630.4g1600g133.8g
Valittu annoskoko5000g15957kcal349.1g1815.2g800g66.9g
Annoskoko puolitettuna2500g7979kcal174.6g907.6g400g33.5g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424