Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4739g5308kcal1042.7g0g142.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 190g132kcal2.4g21.4g2.4g7.4g
Mustapippuri 14g40kcal1.5g5.4g0.5g3.8g
Valkopippuri 10g27kcal1g4g0.2g2.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g28g98kcal2.8g21.6g0.7g0g
Paprikajauhe 10g30kcal1.4g1.7g1.2g3.5g
Curryjauhe (-), annos 5g4.7g15kcal0.5g2.4g0.5g0.5g
Oregano, kuivattu 4.7g15kcal0.5g1g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11331kcal2105.6g115g296.4g39.4g
Valittu annoskoko5000g5665kcal1052.8g57.5g148.2g19.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2833kcal526.4g28.8g74.1g9.9g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485