Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2319g489kcal27.8g78.9g4.6g48.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g875g245kcal5.3g52.1g1.8g21.9g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1111g2667kcal194.4g0g222.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit694g903kcal20.8g13.9g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8608kcal496.6g289.8g637.8g141.2g
Valittu annoskoko5000g4304kcal248.3g144.9g318.9g70.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2152kcal124.2g72.5g159.5g35.3g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996