Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 873g2858kcal89g579.7g9.6g29.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g952g1000kcal181g4.8g28.6g0g
Oliiviöljy 64g562kcal0g0g63.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g992g794kcal14.9g66.5g49.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 476g598kcal52.4g1.2g43g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1587g476kcal73g30.2g4.8g25.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12689kcal829.4g1383g398.8g111.4g
Valittu annoskoko5000g6345kcal414.7g691.5g199.4g55.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3172kcal207.4g345.8g99.7g27.9g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180