Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman654g1111kcal78.4g0g65.4g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g163g572kcal21.4g113.4g2.8g5.2g
Ruskeita papuja, Rainbow433g368kcal23.8g60.6g2.2g93.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g817g204kcal10.6g34.3g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g212g60kcal1.3g12.6g0.4g5.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g85kcal4.2g3.9g5.9g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Tomaattipyree, Pirkka82g67kcal2.8g15.5g0.8g0.8g
Vesi2451g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5885kcal290g494.6g256.8g213.4g
Valittu annoskoko5000g2942kcal145g247.3g128.4g106.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1471kcal72.5g123.7g64.2g53.4g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933