Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g1232g1934kcal269.8g0g94.9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g725g1232kcal55.8g37.7g94.2g20.3g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g725g935kcal30.4g37g72.5g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g544g408kcal97.8g2.7g5.4g0g
Sitruuna kuorittu 109g45kcal0.7g2.4g1.2g3g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g1630g3897kcal119g766.3g26.1g127.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16921kcal1149.6g1692.8g589.2g302.6g
Valittu annoskoko5000g8461kcal574.8g846.4g294.6g151.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4230kcal287.4g423.2g147.3g75.7g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988