Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1707g1911kcal375.4g0g51.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl43g384kcal0g0g42.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 128g439kcal13g89.6g1.5g4.5g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g43g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g43g32kcal1.9g5.5g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz149g154kcal1.3g36g0.1g1.8g
Sinappinen salaatinkastike pirkka64g211kcal6g5g21.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 2773g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu43g44kcal3.4g7g0.3g0.9g
Valkopippuri 8.5g24kcal0.9g3.6g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6403kcal803.8g293.8g234.6g21.2g
Valittu annoskoko5000g3202kcal401.9g146.9g117.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1601kcal201g73.5g58.7g5.3g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859